Rijopleiding

De rijopleiding B

Een gestructureerde rijopleiding. Altijd inzicht in uw vorderingen door gebruik van de leerlingvorderingenkaart en een praktijklesboek. Dit praktijklesboek krijgt u mee naar huis. U moet dit boek elke les meebrengen zodat de afspraken en de resultaten van de les ingevuld kunnen worden. De leerlingvorderingenkaart blijft onder het beheer van de instructeur. Uiteraard bestaat de mogelijkheid in een kortere tijd uw rijbewijs te behalen. U zult dan meerdere keren per week rijles volgen. In principe wordt u thuis opgehaald. Als u buiten de regio woont, worden hierover eerst goede afspraken gemaakt.

Instructeur: Wijnand Jonkers.

De rijopleiding BE

Ook dit is een gestructureerde opleiding. Er wordt gebruikgemaakt van een combinatie die voldoet aan de eisen die door het cbr aan een B-E combinatie worden gesteld.

Instructeur: Wijnand Jonkers.

Rijopleiding in stappen (RIS)

Met deze moderne rijopleiding wordt u beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Daarnaast is het slagingspercentage met deze opleiding fors hoger.


Milieubewust autorijden

Zowel bij rijopleiding B als bij de opfriscursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan “het nieuwe rijden”.


De opfriscursus B

Deze cursus is bestemd voor mensen met een geldig rijbewijs B die bijvoorbeeld door omstandigheden al geruime tijd niet of nauwelijks met een auto aan het verkeer hebben deelgenomen. Of misschien bent u wat onzeker als u met de auto de snelweg op moet, gaat rijden in een drukke stad of wil gaan parkeren. De opfriscursus wordt geheel op uw kennis en vaardigheden afgestemd. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Impressie